Terugblik kleurdag 16 oktober

Terugblik kleurdag 16 oktober

Een speciale dag voor een aantal dames.

En voor ons als kappers van Kapsalon Liesbeth een try-out, met een geslaagde samenwerking, met image consulente Mw. R. Nieuwenhuizen.

De salon was voor die dag omgetoverd als make-over studio.

Elke dame kreeg individueel aandacht bij de image analyse.

Er werd een kleurtype bepaald, een voor kleding en een voor make up. Wij als kapsters vertaalden dit in een (veranderde) haarkleur en uiteraard een nieuwe coupe. Daarna werd er een make-up workshop gegeven waarbij het image advies, direct werd gebruikt.

Als laatste werd het haar in het nieuwe model gestyled.

Het eindresultaat was een geraffineerde metamorfose.

voorennaEr werden foto’s genomen van voor en na, met toch wel een groot zichtbaar verschil. De dames zagen er niet alleen mooier uit maar ook stralender en sprankelender. En dat alleen maar door het gebruik van de juiste kleur in het haar, de kleding en de subtiele verschillen in de vrij naturelle make up,

Wauw!

1 Comment

  1. Donderdag 16 oktober jl. werd ik al om 8.45 uur verwacht bij Kapsalon Liesbeth in Baarn voor een kleuradvies bij image consulente Ria Nieuwenhuizen. Zij zou met de systematiek van Art of Image gaan bepalen wat voor kleurtype ik ben: lente, zomer, herfst of winter. Als eerste was ik aan de beurt en werd na veel meten, kijken en keuren de exacte kleur van mijn haar, ogen en huid bepaald. Dat tezamen bepaalde dat ik een ‘contrasterende zomer’ was wat betekent dat je gedempte kleuren goed kunt combineren met lekker felle contrasterende kleuren.

    Meer contrast in mijn haarkleur zou mijn uitstraling versterken dus hup daar ging ik in de verf en bracht Ineke een pittige donkere kleur low-lights in mijn haar. Vervolgens was dit de kans om ook mijn coupe eens aan te passen en ook dat heeft Ineke prachtig gedaan.

    Ondertussen had Ria bijpassende make-up voor alle dames uitgekozen van foundation, oogschaduw, oogpotlood, blush naar lippenstift en kregen we met z’n allen uitleg hoe dit het mooiste op te brengen. Zo interessant wat we hoorden en zo gezellig met de andere dames. Het resultaat is een mooie rustige make-up die mijn ogen er uit doet knallen en die lippenstift, wow, dat had ik zelf nooit gedurfd maar hij is super.

    Mijn persoonlijke kleurwaaier met basis- en accentkleuren heb ik inmiddels binnen, net als de bestelde make-up en ik ben er erg blij mee.

    Dank jullie wel allemaal!