Mediceuticals

 

MediceuticalsKapsalon Liesbeth als gecertificeerde Mediceuticals salon

Mediceuticals Laboratories USA, is een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd binnen de dermatologie.
Mediceuticals ontwikkelt en levert verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden er doeltreffende behandelmethode aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuid problemen.

 

Haar- en hoofdhuid problemen

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid.
Door effecten van o.a. medicijngebruik, chemotherapie, diëten, hormonale schommelingen en stress kunnen de haargroeicyclus en het natuurlijk evenwicht van de hoofdhuid verstoord raken.

 

Veel voorkomende hoofdhuidproblemen zijn

Roos witte schilfers, jeukende schilferige hoofdhuid
Vette hoofdhuid overactieve talgklieren
Seborroisch eczeem vette hoofdhuid met roosschilfers
Droge hoofdhuid strak gevoel van de hoofdhuid, droge huidvlokjes
Psoriasis chronische huid- en hoofdhuid ziekte, rode ontstoken huid bedekt met zilverachtige schubben die meestal jeuken en pijnlijk aanvoelen
Alopecia androgenetica mannelijke vorm van haarverlies
Alopecia Areata veroorzaakt ongelijkmatige haaruitval.Het is meestal gelokaliseerde haaruitval op de hoofdhuid.
Chemo therapie sommige vormen van chemotherapie (cytostatica) hebben tot gevolg dat het haar uitvalt.Meestal op 2–3 weken na de eerste behandeling.Hoofdhuid is gevoeliger ook voor tempe-ratuurwisselingen.De hoofdhuid is droger.Er kan schilfering ontstaan op de hoofdhuid.Niet elke chemotherapie veroorzaakt haaruitval.

Is één van deze hoofdhuid problemen herkenbaar voor U, en is er de wens voor een persoonlijk gesprek, dan kunt U vragen naar Liesbeth voor het maken van een afspraak. Via het formulier op de contactpagina kunt u ook vragen stellen.

 

Mediceuticals productlijn

De produkten zijn op basis van 16x gefilterd water, superieure grondstoffen, bevat geen uitdrogende alcohol, bevat geen synthetische grondstoffen, is niet op dieren getest en een deel van de verkoop van de producten wordt bijgedragen aan het bevorderen van onderzoeken naar borstkanker studies aan de Emory University Winship Cancer Institute USA.

telefoon-new
Wilt u een afspraak maken?
Bel ons op 035-5415330.