Team

Team Hairstyling Liesbeth Fonteijn kapsalon

Het team van Liesbeth Fonteijn Hairstyling in Baarn ziet in iedere client een unieke persoonlijkheid en zet hun vakbekwaamheid in, om deze persoonlijkheid te vertalen naar uw wens. Om zo tot het gewenste resultaat te komen. Samen met Ineke en Mynou zorgt Liesbeth in haar salon voor een unieke, gezellige, maar vakkundig open sfeer.

.

Ineke

Mijn naam is Ineke en ik ben moeder van twee zonen. Knippen heeft bij mij de voorkeur. Iedereen is uniek en met knippen kun je een kapsel creëren om de persoonlijkheid van de client te benadrukken. Daarnaast is een goed advies voor styling thuis belangrijk om te geven. Mijn werkdagen zijn dinsdagochtend, donderdag, vrijdagochtend en zaterdag.

.

Mynou

Ik ben Mynou en moeder van twee puberzonen. En meer dan 25 jaar werkzaam in het kappersvak. Mijn kernwoorden zijn: sociale contacten, creativiteit en kleuren. Mijn specialisme zijn de kleuringen van Goldwell. Mijn vakkundigheid gebruik ik om samen met een client tot een mooi en draagbaar resultaat te komen. Mijn werkdagen zijn de vrijdagochtend en zaterdag.

.

Liesbeth

Voor mij zijn de haren, met de natuurvallingen, kruinen de grootste uitdagingen. De samenwerking van de eigenzinnigheid van het haar, mijn schaar en de kundigheid is fantastisch om mee te spelen en door te zoeken komt men tot een uiteindelijk resultaat.

Kleuringen en styling zijn om het resultaat nog meer te verfraaien. Ik heb gewoon een mooi ambacht. Mijn werktijden zijn van dinsdag tot en met vrijdagavond.

.

035-5415330
Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Wilt u een afspraak maken?
Bel ons op 035-5415330.