Biografie

Liesbeth FonteynNooit een haarstylist willen worden en nu 51 jaar later, is eigenaresse Liesbeth Fonteijn, nog niet klaar met het volgen van studies in dit vak van ambachtsvrouw.

Opgevoed in het klassieke kappersvak en altijd met een nuchtere blik de trends blijven volgen. Want haar ogen staan gericht op de toekomst met het behoud van het goede uit het verleden.

Voor Liesbeth is elke man, vrouw en kind een uniek prachtig mens-persoon.

Daarom, worden alle haartrends, modestromingen wel bijgehouden maar alleen gebruikt om nog meer de persoonlijkheid van de cliënten te benadrukken in zijn/haar wens van haarmode.

Een haardos met vele kruinen, lastige vallingen zijn een uitdaging voor haar. Om verbetering van deze irritatiepunten te bewerkstelligen zet zij haar inzicht, kundigheid en technieken in, tot een resultaat.

Liesbeth is erg actief in haar vakgebied, o.a. met;

Dermatologie

Liesbeth blijft zoeken naar mogelijkheden om nog meer service te kunnen bieden.

Dit heeft zij gevonden in het volgen van een zeer pittige cursus bij U consultancy.

De lessen, gegeven door dermatologen, en afgesloten met een certificaat hebben als doel om tijdens de kappersbehandeling de hoofdhuid, nek, en indien mogelijk de schouders te inspecteren op verdachte verkleuringen, verdikkingen, ontstekingen, welke evt. kunnen ontspruiten in huidkanker.

Mediceuticals

Als opvolging van deze kennis is zij een certificering gaan halen om een gecertificeerde Mediceuticals salon, te mogen zijn.

Door een hoofdhuid onderzoek met een mediscope vooraf en achteraf van een behandeling, kan men zelf, als cliënt, constateren hoe de huid verbeterd is.

De Mediceuticals, dematological scalp hair& skin solution producten worden vervaardigd bij Mediceuticals Laboratories USA, een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd binnen de dermatologie.

telefoon-newWilt u een afspraak maken?
Bel ons op 035-5415330.