Stage

stage lopen - stagiair - stagiaire - stagiaires - snuffelstageStagiair(e)

Op dit moment hebben wij geen plek voor een stagiair(e). Zodra dit veranderd zullen we dat op deze plaats bekend maken.

 

Snuffel-stagiair(e)

Met enige regelmaat, komt er vanuit het middelbaar onderwijs de vraag of wij een plaatsje hebben voor een snuffel-stagiair(e). Zodat hij/zij een blik achter de schermen kan werpen van ons bedrijf. En af en toe hebben wij daar inderdaad ruimte voor.

De snuffel stagiaire komt ietwat schuchter binnen, want er is een groot verschil tussen de regelmaat van de school of werken op arbeidstijden. Meestal denken ze haren te moeten vegen en schoonmaak werk te gaan doen. Echter ons stagetraject is anders.

Bij ons in de salon werken wij met een stageboek en de dag begint altijd met een werkbespreking. En vervolgens worden de taken uitgevoerd, nagekeken en besproken.

Taken zoals, contact met clienten, onderhouden van het materiaal, oefenen op doll – heads met heel veel technieken, een huishoudelijke taak en management taken en werken in teamverband.
In overleg worden er foto’s gemaakt van hun werk en krijgt men na afloop van de stagetijd een rapport opgefleurd met foto’s van eigen werk. Na afloop van de stage, hebben ze inzicht gekregen om een weloverwogen keuze te maken, voor hun toekomst.

Enkele foto’s om een indruk te krijgen. Werk van een stagiaire in een snuffelstage week.

werk snuffelstage stage-pop-3 stage-pop-2 stage-pop-1