Gebruiksvoorwaarden

Deze website en de inhoud hiervan is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde informatie niet geheel juist of actueel is. Indien u twijfelt, dan kunt u contact met ons opnemen.

Voor de inhoud van websites waarnaar verwezen wordt middels hyperlinks ligt de verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid en de werking bij de makers van deze sites.

De inhoud van deze website en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties zijn auteursrechtelijk beschermd. U mag de informatie persoonlijk, niet-commercieel gebruiken en delen op sociale media maar het is niet toegestaan de informatie te kopiëren, te bewerken en daarna te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kapsalon Liesbeth Fonteijn Hairstyling in Baarn.

Persoonlijke gegevens die u op onze website invult, worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft gegeven. Dat kan zijn voor het aanvragen van informatie, het maken van een afspraak of uw aanmelding als model.