Berichtje van Ineke

Berichtje van Ineke

Lieve klanten,

Het doet mij goed en geeft mij veel kracht om zoveel lieve woorden, gedichten, brieven en bemoedigende kaarten van jullie te hebben ontvangen. Enorm veel dank daarvoor.

Ik ben op de goede weg wat revalideren betreft. Dagelijks moet ik mijn longen en spieren trainen. De rolstoel en rollator zijn inmiddels ingeleverd. Ik kan nu kleine stukjes fietsen met rust momentjes tussendoor. Vandaar dat u mij soms in het wild zou kunnen tegenkomen.

Ik heb nog een lange weg te gaan, vooral ook het stukje mentaal waarbij ik gelukkig ondersteuning krijg van professionele hulp. In augustus volgt er een longscan en allerlei onderzoeken m.b.t corona, en nacontrole.

Ik ben dankbaar voor waar ik nu ben.

Hoop jullie allen in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten / zien.

Lieve groetjes,

Ineke